19.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ 20 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΑΕΖ.

Με 20 ποδοσφαιριστές και απόντα τον Σέρτζιο Αριέλ Παέζ ταξίδεψε σήμερα ο Πιερικός για τις Σέρρες εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον τοπικό Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ο αποκλεισμός του 28χρονου Αργεντινού μπακ χαφ από την αποστολή της ομάδας, φαίνεται ότι δείχνει πως οι μέρες του στην Κατερίνη είναι...μετρημένες καθώς μετά τους Καλλιμάνη, Μανουσαρίδη, Σουλίδη, Λαναρή και Ντεμπελέ δε φαίνεται κι αυτός να υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο ειδικά ύστερα από την απόκτηση και του Φώτη Κωνσταντινίδη. Ο 42χρονος προπονητής προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Παέζ και να πάρει στη θέση του τον νεαρό Νίκου ενώ βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί λογικά ο Χατζηζήσης. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές των "μελανολεύκων" που ταξίδεψαν στις Σέρρες είναι οι: Καρακούτσης, Κουδουνάς, Χατζηζήσης, Νίκου, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Αγγελόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Κόιτς, Φρέντερικς, Πέντα, Θάνος, Τσιτλακίδης, Γκουγκουλιάς και Ολγκίν. Στο "στρατόπεδο" του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα καθώς υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και ιδιαίτερα στην απόδοση της εκτός έδρας η οποία σε συνδυασμό με την κάμψη που περνάει ο Πανσερραϊκός μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κατερίνης. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού, παρά το εργάσιμο της ημέρας.
  • Να σημειωθεί ότι αν ο Παέζ αποχωρήσει από τον Πιερικό, δεν αποκλείεται να επιλέξει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Παναιτωλικό με τον οποίο υπήρξε "φλερτ" και το καλοκαίρι.
  • Αύριο στις 11.30 οι Νέοι του Πιερικού φιλοξενούνται από την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα αήττητη. Την αποστολή της ομάδας θα απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Γκεβρέκης, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Μίγκος, Κραγιόπουλος, Τσικαδέρης, Μετενίδης, Μπαρέκας, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Ντόσης, Καραγκούνης, Παναγιωτίδης, Μυστακίδης και Ατανάσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast