29.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΖΙΔΗΣ, ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ.

Χωρίς τον Μαρσέλο Πέντα αναμένεται να παραταχθεί ο Πιερικός κόντρα στον Πανσερραϊκό στον κυριακάτικο αγώνα, ματς-τελικό για τους "μελανολεύκους. Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς, γεγονός που τον θέτει ουσιαστικά νοκ άουτ από το παιχνίδι με τους Σερραίους, και παράλληλα θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του και στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις των μπαράζ. Οπωσδήποτε η απώλεια του Πέντα σε τούτη την κρίσιμη στιγμή είναι τεράστια, ωστόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να καλύψουν το μεγάλο κενό που αφήνει ο λατινοαμερικανός άσος.
Εκτός από την απουσία του Πέντα, εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή και των Εξουζίδη και Φρέντερικς που ταλαιπωρούνται από προβλήματα στη μέση. Πάντως, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι δυο παίκτες θα κατορθώσουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Υπενθυμίζεται πως από τον αγώνα της Κυριακής (αλλά και τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης) θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πέτρος Κοντέων.
Η προετοιμασία του Πιερικού θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα αρχίσει στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου (ίδια ώρα με τον αγώνα της Κυριακής) και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο στο οποίο θα αποσυρθούν από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast