1.1.10

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ KATERINISPORT ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και τώρα, στέλνουν από το katerinisport, τις ευχές τους για το 2010.

Τάσος Θάνος (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Ευτυχισμένο το 2010. Χρόνια πολλά με υγεία για όλο τον κόσμο. Εύχομαι επίσης κάθε επιτυχία σε όλη την "οικογένεια" του Πιερικού.

Κώστας Μίγκος (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους Κατερινιώτες και στην Πιερία. Στην ομάδα μου, τον Πιερικό εύχομαι το 2010 να είναι μια καλή χρονιά και να ανεβεί στη Super League και σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία και προσωπική επιτυχία. Χρόνια πολλά σε όλους.

Φώτης Τσίκου (ποδοσφαιριστής MFK Karviná): Εύχομαι χρόνια πολλά. Ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία πάνω από όλα, χαρά, δημιουργικότητα και εύχομαι επίσης για όλο τον κόσμο το 2010 να είναι η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά τους και οι στόχοι τους. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους. Όσο για τo katerinisport εύχομαι να συνεχίσει να μας ενημερώνει, γιατί είναι δύσκολη η ενημέρωση για εμάς που είμαστε μακριά από την Κατερίνη.

Αλέξης Ράπτης (καλαθοσφαιριστής Πιερικού): Πάνω απ' όλα εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του κι αυτή τη νέα χρονιά να έλθουν όλα όσο καλύτερα επιθυμεί ο καθένας. Χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα χαρές και χαμόγελα σε όλους. Ευτυχισμένο το 2010. Εύχομαι τα καλύτερα και για το katerinisport.

Γιάννης Δερμίσης (ποδοσφαιριστής Εθνικού Κατερίνης): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και ανθρώπους του αθλητισμού γενικά το 2010 να είναι γεμάτο υγεία και ευτυχία. Όσον αφορά στην ομάδα μου, εύχομαι να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία στην οποία έχουμε μπει στις τελευταίες αγωνιστικές. Χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο.

Γιάννης Ροδοστόγλου (καλαθοσφαιριστής Πιερικού): Για το 2010 εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους και να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς τελειώνοντάς την όσο ωραία την αρχίσαμε.

Σάββας Εξουζίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο να φέρει το 2010. Να είναι η καλύτερη χρονιά για όλους με χαρά και επιτυχίες. Εύχομαι στο τέλος της σεζόν να κάνουμε τον κόσμο του Πιερικού περήφανο. Χρόνια πολλά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast