11.11.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: O Ζαϊμι βοηθός του Σούλη.

Ένας γνώριμος του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκεται στο πλευρό του αφού τον προτίμησε μεταξύ άλλων τεσσάρων επιλογών που είχε. Από την Πέμπτη οΡολάντ Ζαϊμι (φωτό, δέχεται οδηγίες από Παπαδόπουλο) θα αναλάβει και επίσημα την θέση του βοηθού δίπλα στον Σούλη Παπαδόπουλο καθώς Έλληνας προπονητής τον γνωρίζει καλά και τον εμπιστεύεται από την Προοδευτική και τον Πιερικό (πέρυσι). Δηλώσεις του πρώην παίκτη στο b-united.com.


"Θέλω να ευχαριστήσω τον Σούλη Παπαδόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής να δω το άθλημα από μια άλλη σκοπιά. Οι αναμνήσεις μου από την ομάδα της Κατερίνης είναι άριστες ως παίκτης καθώς ο κόσμος με αγάπησε και με αγκάλιασε με την συμπεριφορά του. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να δώσω κάθε δυνατή βοήθεια στην ομάδα του Πιερικού αλλά και στον κόσμο".

* Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη κρούση συνεργασίας με τον Ζαϊμι έγινε τηλεφωνικά απ' τον Σούλη Παπαδόπουλο την περασμένη Παρασκευή.

Το βιογραφικό του Ζαϊμι
Γεννήθηκε στις 6/11/1973 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Προοδευτική το 1996. Στην ομάδα του Κορυδαλλού αγωνίστηκε τελευταία φορά την περίοδο 2006-2007 αλλά στα ενδιάμεσα διαστήματα είχε παίξει και σε άλλες ομάδες (Ατρόμητο, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Λεμεσού ) Όλα τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Προοδευτικής είχε συνολικά 179 συμμέτοχες. Το 2007-2008 πήγε στον Άγιο Δημήτριο πού ήταν τότε στην Β’ Εθνική και είχε 38 συμμετοχές. Στην συνέχεια το πρώτο εξάμηνο του 2008-2009 αγωνίστηκε στον Πιερικό και από εκεί μετέβει στον Ελπιδοφόρο. Συνολικά, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είχε σημειώσει 51 τέρματα και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες που έπαιξε.

πηγή: www.b-united.com

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast