12.4.11

ΑΕ Ποντίων-Ναυπακτιακός, αύριο στις 16.00


Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, παραμονές αγώνα, έδωσε στα ΜΜΕ της Κατερίνης ο Γιώτης Σταματόπουλος αναφερόμενος τόσο στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-0 επί του Μακεδονικού εκτός έδρας, αποτέλεσμα που ουσιαστικά έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στην ΑΕ Ποντίων, όσο και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Κατ' αρχήν ο 38χρονος τεχνικός έκανε αναφορά στο νικηφόρο ματς με τον Μακεδονικό λέγοντας: Παίζαμε με μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτε, που αγωνιζόταν με πολλούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έδωσαν τα πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Δείξαμε όμως για άλλη μια φορά χαρακτήρα σαν ομάδα, και οι παίκτες μου σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο τα κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες και να πετύχουμε ένα όμορφο γκολ με τον Μουρατίδη που έκρινε το ματς. Συγχαρητήρια όμως και στο Μακεδονικό που παρά τον εδώ και καιρό υποβιβασμό του, δυσκολεύει το έργο όλων των αντιπάλων του. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο μικρό Κωνσταντίνο που είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο πιστούς φιλάθλους μας, πολλές φορές παρών και στην προπόνηση. Θα ήλεθα δημόσια να τον ευχαριστήσω για τη θετική του ενέργεια και πίστη στην ομάδα.
Ο Σταματόπουλος μίλησε και για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό τονίζοντας: Η συνέχεια περιλαμβάνει τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο Ναυπακτιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος που τον αδικεί η βαθμολογία. Έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες στις μεγάλες κατηγορίες όπως ο Παπαποστόλου και ο Μαχαιρούδης αλλά και ο αποκτηθείς από τον Ηρακλή Πένσας. Εμείς όμως θα είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έλθει να μας στηρίξει. Θέλουμς να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και να τον ευχαριστήσουμε, εξασφαλίζοντας παράλληλα το “τρίποντο” για να σωθούμε και μαθηματικά σε αυτή την πολύ δύσκολη κατηγορία.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τον τιμωρημένο Παπαστεργίου, τον ανέτοιμο Ορφανίδη που προπονείται κανονικά πλέον αλλά έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, τον Βεϊδαμενίδη που ακολουθεί συντηρητική αγωγή για τους κοιλιακούς και τον μακροχρόνια τραυματία Μιχαηλίδη, να αποτελούν τις απουσίες εν όψει Ναυπάκτου. Ο Σταματόπουλος όμως ξεκαθάρισε πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι να προσφέρουν όπως έγινε άλλωστε αρκετές φορές στη φετινή περίοδο.
Τέλος, ο κόουτς της ομάδας ανέλυσε και τη φιλοσοφία του όσον αφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές λέγοντας χαρακτηριστικά:
Δε δί ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά σε παιχνίδια που θεωρούνται “τελειωμένα” επειδή τους κάνω χάρη. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες αυτοί αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία γιατί το δείχνουν παλεύοντας για μια θέση στην αποστολή ή την ενδεκάδα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς και στα προηγούμενα ματς ήθελα να χρησιμοποιήσω μερικούς, δε βοήθησε όμως η εξέλιξη των αγώνων λόγω των θέσεων στις οποίες αγωνίζονται. Δεν κοιτάω ηλικίες στους ποδοσφαιριστές, αλλά ικανότητα και διάθεση.
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την απογευματινή χαλαρή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Σταματόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο της Παραλίας και την απαρτίζουν οι: Βελώνης, Γούλας, Γούτσιος, Ελευθεριάδης, Κομβολίδης, Κυρτέγος, Λαζαρίδης, Λιόλιος, Μουρατίδης, Μωυσίδης, Νάιντος, Ορφανίδης, Πανανός, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπατολίκας, Σαββίδης, Τροίρης, Τσιτλακίδης, Φωτιάς.
Την αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό θα διευθύνει ο Θεσσαλονικιός Αγγελάκης με βοηθούς τους Πάτρα και Χατζηνάκο από Θεσσαλονίκη και Δράμα αντίστοιχα. Δραμινός θα είναι και ο 4ος διαιτητής Κοτσανής και παρατηρητής ο Παπατριανταφύλλου από το Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast