1.7.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ!

Την επιθετική γραμμή του Πιερικού, τουλάχιστο για ένα χρόνο ακόμη, θα εξακολουθεί να ενισχύει ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Ο 27χρονος επιθετικός που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά τη προηγούμενη χρονιά με 9 τέρματα (7 στην κανονική διάρκεια και 2 στα πλέι οφ) θα παραμείνει κάτοικος Κατερίνης φιλοδοξώντας να "φορτώσει" τα αντίπαλα δίχτυα με ακόμη περισσότερα τέρματα, πράγμα που φαντάζει πολύ πιθανό, αν αυξηθεί και ο χρόνος συμμετοχής του, που την περασμένη σεζόν ήταν πολύ περιορισμένος...ελέω Σούλη Παπαδόπουλου. Αυτός άλλωστε ήταν και ο μοναδικός ουσιαστικά λόγος που θα οδηγούσε τον δείνο σκόρερ εκτός ομάδας, μιας και κατά τα άλλα, είχε εκφράσει πολλές φορές το πόσο όμορφα νιώθει ευρισκόμενος στην Κατερίνη και τον Πιερικό, τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, η ανακοίνωση της νέας συμφωνίας με τον Πιερικό αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αποτελώντας οπωσδήποτε μια "τονωτική ένεση" και για τους φιλάθλους του Πιερικού οι οποίοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τις αποχωρήσεις βασικών παικτών από την ομάδα.

6 σχόλια:

  1. Θέλω να εκφράσω την μέγαλη μου χαρά και ικανοποίηση, για την παραμονή του Γιώργου Γκουγκουλιά, στον Πιερικό μας.
    Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και δεινός σκόρερ, επέλεξε κόντρα στις προβλέψεις, να παραμείνει στην ομάδα μας και να τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Πιερικό, κάνοντας μάλιστα και γενναίες παραχωρήσεις.
    Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ στον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουγκουλιά, πρώτα απ' όλα ΥΓΕΙΑ κι ακολούθως αυτή του η επιλογή, να του αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο προσωπικό του μέλλον.
    Ως μέλος του Σ.Φ.Ι.Π. πιστεύω και προσδοκώ, ότι στο μέλλον ο Γκουγκουλιάς θα αποτελέσει εξέχον μέλος της λαμπρής ιστορίας του Πιερικού μας!
    Σημειώνω εδώ ότι η Ιστορία του Πιερικού μας, ήδη έχει καταγράψει την συγκινητική του προσπάθεια, στην νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας με τον Εθνικό, όπου παρά το γεγονός ότι είχε πυρετό, εντούτοις θέλησε ν' αγωνισθεί έστω σαν αλλαγή (θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο) και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε στα play off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες η μετεγγραφικές κινήσεις και αποχωρήσεις του Πιερικού μόνο στο http://pierikosfc.forumgreek.com/portal.htm!!!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μην ειμαστε σιγουροι για την παραμονη του Γκουγκουλια,σιγουρα το θεμα πηγαινει πολυ καλα αλλα αν δεν πεσουν υπογραφες ποτε δεν ξερεις...
    Πολυ ησυχια με το συμβολαιο του Πεντα,ελπιζω να πανε ολα καλα ειδικα με αυτον τον παικτη που ειναι βαρομετρο για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά στον Γιώργαρο τον Γκουγκουλιά.
    Να τα εκατοστήσεις φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΘΥΡΑ 52 Ιουλίου 2010 στις 9:09 π.μ.

    ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast