31.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΟΠΕΖ, "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΑΝΤΑΝΤΟ!

Μπορεί οι χθεσινοβραδυνές πληροφορίες να έφερναν τον Ισμαέλ Λόπεζ εκτός Πιερικού και...καθ' οδόν για τη Βέροια, ωστόσο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τελικά κάτοικος Κατερίνης. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες λεπτομέριες οικονομικής φύσεως έβαλαν σε κίνδυνο τη συμφωνία, όμως η καλή θέληση αμφότερων των πλευρών βοήθησε στο να...εξαφανιστούν τα "σύννεφα" καθώς και ο Πιερικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, αλλά και ο Λόπεζ ήταν ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον κατερινιώτικο σύλλογο. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής βρισκόταν προς αναζήτηση σπιτιού για να εγκατασταθεί και μόνιμα στην πόλη. Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ολοκληρώθηκε η ενίσχυση των "μελανολεύκων" στο χώρο του κέντρου και στη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου όπως ήταν επιθυμία του Γιώργου Χατζάρα.

Φεύγει ο Αντάντο-Τι γίνεται με το θέμα του στόπερ.
Σε "ναυάγιο" οδηγείται το "φλερτ" του Πιερικού με τον Πολ Αντάντο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την Κατερίνη χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μελανολεύκους". Παρότι όλα τα δεδομένα έδειχναν πως ο παίκτης θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Πιερικού, τελικά το πιθανότερο είναι ότι δε θα δούμε τον ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της κατερινιώτικης ομάδας.
Όσον αφορά στην έλευση κεντρικού αμυντικού όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Χατζάρας, δεδομένης της λήξης της μεταγραφικής περιόδου απόψε, οι επιλογές των "μελανολεύκων" περιορίζονται σε ποδοσφαιριστές που είναι χωρίς ομάδα από τις 30-6-2010 και νωρίτερα. Δεν αποκλείεται τελικά να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής και το κενό να καλυφθεί εκ των έσω.
  • Υπάρχει ωστόσο κι ένα μικρό ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα με τον Αντάντο, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση μέχρι τις 10 του μήνα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ.

Ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα είναι για τον επόμενο χρόνο οι Ντομακό Αμπράμοβιτς και Ηλίας Προβατίδης, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το βράδυ το katerinisport. Οι δυο παίκτες υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός τα συμβόλαιά τους.
Με την προσθήκη του Ντομακό Αμπράμοβιτς ο Γιώργος Χατζάρας θα έχει μια ακόμη λύση στο...οπλοστάσιό του και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Κροάτης φορ θα συμβάλει τα μέγιστα έτσι ώστε να...λυθεί ο...γόρδιος δεσμός όσον αφορά στο θέμα της "αφλογιστίας" των "μελανολεύκων" που έκανε την εμφάνισή της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Όσον αφορά στον Ηλία Προβατίδη, με την επιστροφή του στον Πιερικό ο Γιώργος Χατζάρας έχει μια ακόμη επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής και ειδικά την αριστερή πτέρυγα όπου συνήθως αγωνίζεται ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πιερικός σχετικά με την απόκτηση των δυο παικτών:
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Domacoj Abramovic. O Κροάτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: DOMAGOJ ABRAMOVIC
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 01-04-1981
ΧΩΡΑ: ΚΡΟΑΤΙΑ
ΘΕΣΗ: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Προβατίδη. O 23χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ηλίας Προβατίδης
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 30-07-1983
ΘΕΣΗ: Μέσος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ.

Την ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά της ομάδας, θα έχει ο Γιώργος Χατζάρας στο αυριανό φιλικό του Πιερικού με την Ακαδημία Πλαταμώνα στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις 18.00 στο γήπεδο των Πόρων.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΧΟΛΑΡΙ.

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με την ΠΑΕ Πιερικός οι Σωτήρης Καραγκούνης και Αλέξανδρος Σεχολάρι που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο Γιώργο Χατζάρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Οι δυο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ομάδα Νέων του συλλόγου θα βρίσκονται στο δυναμικό της κατερινιώτικης ΠΑΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Καραγκούνης είναι γεννημένος στις 23-10-1992 και αγωνίζεται σαν δεξιός μπακ χαφ ενώ ο Σεχολάρι είναι γεννημένος στις 12-5-1991 και αγωνίζεται σαν επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Επαγγελματικά συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων Σωτήρης Καραγκούνης και Αλέξανδρος Σεχολάρι.

Σωτήρης Καραγκούνης

Ονοματεπώνυμο: Σωτήρης Καραγκούνης
Ημ. Γέννησης: 23-10-1992
Θέση: Αμυντικός
Διάρκεια Συμβολαίου: 5 χρόνια








Αλέξανδρος Σεχολάρι
Ονοματεπώνυμο: Αλέξανδρος Σεχολάρι
Ημ. Γέννησης: 12-05-1991
Θέση: Επιθετικός
Διάρκεια Συμβολαίου: 5 χρόνια

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

1.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ-1980
2.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-1991
3.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΜΕΣΟΣ-1993
4.ΧΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-1979
5.ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-1982
6.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-1983
7.ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ-1991
8.ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΕΣΟΣ-1972
9.ΚΑΚΑΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ-1993
10.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΕΣΟΣ-1993
11.ΛΑΝΑ ΟΛΑ-ΜΕΣΟΣ-1990(ΓΑΛΛΙΑ)
12.ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-1976

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2010
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ 3-0
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ 2-1
ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 5-0
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ 2-1
ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΑΟ Κ.ΜΗΛΙΑΣ 3-1

Η Πίνδος Άνω Αγιάννη στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 2010-2011 υποδέχεται στις 4 του μήνα την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΑΛΤΕΣΙΟ.

Ο Γιάννης Μαλτέσιος στον Πιερικό Αρχέλαο

Από το Μ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης

Τη μεταγραφή του στον Πιερικό Αρχέλαο υπέγραψε ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μαλτέσιος, που και στην περσινή περίοδο αγωνίζονταν με τα χρώματα του Μ. Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης.

Ο 25χρονος Γιάννης Μαλτέσιος που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2,04 και παίζει στις θέσεις 4 – 5.

Ξεκίνησε τη μπασκετική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Την περίοδο 2001-2002 συμμετείχε στην εφηβική του ομάδα που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το 2002-2003 ήταν στη ομάδα του Κολλεγίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ» που πήρε την πρώτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα. Την ίδια περίοδο ήταν και παίκτης του Κολλεγίου στην Α΄ ΕΚΑΣΘ που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα για το 2003-2004. Την περίοδο 2005-2009 ήταν αθλητής του Μ. Αλεξάνδρου στη Γ΄ Εθνική και το 2008-2009 ήταν στους 10 πρώτους σκόρερ του Α΄ ομίλου.

Αριστούχος πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ και με ειδικότητα στην προπονητική. Όλες τις φοιτητικές χρονιές συμμετείχε με την πανεπιστημιακή ομάδα του Α.Π.Θ. στα τοπικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από το 2006 ασχολείται και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής των ομάδων Ν. Βότσης και Μ. Αλέξανδρος.


Για την μεταγραφή του στην ομάδα της Κατερίνης, δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου που μου έδειξε εμπιστοσύνη και χάρη σ΄ αυτή να ενταχθώ και εγώ στο δυναμικό του. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γαλάνη. Ελπίζω να έχω υγεία και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του προπονητή και της ομάδας και εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή πορεία. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω και το Μ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης όπου ήμουν εκεί πέντε χρόνια και μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Ήταν σαν δεύτερη οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Γιάννη Πουρσανίδη, τον πρόεδρο της ομάδας, που ήταν σαν πατέρας μου και μου έδωσε τη δυνατότητα μέσα από την ομάδα να ανέβω μπασκετικά»

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ευχές στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες

του Πιερικού Αρχελάου

Η μεγάλη οικογένεια του «Πιερικού Αρχελάου» και της «Κατερίνη 2008» συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη. Οι παρακάτω επιτυχόντες ανήκουν σ΄ αυτή την οικογένεια και οι ευχές δεν απευθύνονται μόνο στα παιδιά του μπάσκετ, αλλά και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ευοδώθηκαν οι προσπάθειές τους. Αναλυτικά πέτυχαν οι:

Αθανασιάδης Ιωάννης του Ευθ. – Διοίκησης και Διαχείρισης έργων ΤΕΙ Λαρίσης,

Αργυρόπουλος Νικόλαος του Β. - Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ Θεσ/νίκης, Δεληγιάννης Γεώργιος του Θ. – Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θράκης Κομοτηνή, Καραγιάννης Διονύσιος του Δημ. - Εμπορίας και Διαφίμησης ΤΕΙ Λαμίας Άμφισσα, Κεραμιδάς Βασίλειος του Αθ. - Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Κοζάνη, Μιχαηλίδης Φίλιππος του Απ. – Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας Ιωαννίνων, Μπάναλη Γκαμπριέλα του Παρ. - Διαχειρίσης Πληροφοριών - ΤΕΙ Καβάλας, Μπιτόπουλος Νικόλαος του Β. – Ιατρκής Ιωαννίνων, Μπόκος Ευάγγελος του Αλκ. – Μαθηματικό Αθηνών, Μπουμπουλέντρας Δημήτριος του Β. – Κοινωνιολογίας Αιγαίου Μυτιλήνη, Πόδας Παύλος του Αθ. – Αγροτικής Ανάπτυξης Θράκης Ορεστιάδα, Σακελλαρίου Μάριος του Αντ. – Οικονομικών Επιστημών Θεσ/νίκης, Σακόγλου Παύλος του Στ. – Διοίκησης Επιχειρήσεων Θράκης Κομοτηνή, Τεγούλιας Κωνσταντίνος του Ι. –Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεποικινωνιών Δυτ. Μακεδονίας Κοζάνη, Τσολογιάννης Θεολόγος του Ηλ. - Πληροφορικής Πειραιά και Χαρακλιάς Δημήτριος του Μιχ. - Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσ/νίκης

Πάντα τέτοιες χαρές στη ζωή σας.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008

ΦΙΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΦΕΝΔΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ.

ΠΙΝΔΟΣ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ 3-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 1-2

30.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΘΕΛΕΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΛΟΠΕΖ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Χατζάρας για να ενισχυθεί γραμμή κρούσης του Πιερικού και αναμένεται το πρωί στην Κατερίνη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον κατερινιώτικο σύλλογο. Ο 29χρονος Κροάτης έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα. Πριν τον ΟΦΗ, ο Αμπράμοβιτς έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Ίντερ Τουρκού (Φινλανδία), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σιρόκι Μπρίεγκ (Βοσνία), Τσιμπάλια Βίνκοβτσι (Κροατία) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία).
Στην έξοδο ο Λόπεζ;
Παρελθόν όμως δεν αποκλείεται να αποτελέσει λίγες μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πιερικός ο Ισμαέλ Λόπεζ σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport! Οι λόγοι του ενδεχόμενου "διαζυγίου" δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Εάν ολοκληρωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, επόμενος σταθμός για τον Ισπανό μεσοαμυντικό αναμένεται να είναι η Βέροια.
Τα τυπικά για Αντάντο.
Όσον αφορά στον Πολ Αντάντο, θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Πιερικού καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δυο πλευρών.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ!

Τη φανέλα του Πιερικού θα φορέσει ξανά ο Ηλίας Προβατίδης. Ο 25χρονος Κατερινιώτης αριστερός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή ύστερα από...σύντομη θητεία και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό. Εκτός από την Παναχαϊκή, ο Προβατίδης αγωνίστηκε επίσης σε Αετό Σκύδρας και Απόλλωνα Καλαμαριάς και βέβαια Πιερικό. Με την απόκτηση του Προβατίδη, ο Γιώργος Χατζάρας αποκτά μια επιπλέον λύση στο χώρο του κέντρου.
Σχετικά με το θέμα του Προβατίδη εκδόθηκε και ανακοίνωση από την πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή η οποία αναφέρει τα εξής: Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έλυσε το συμβόλαιο του με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ο Ηλίας Προβατίδης κατόπιν κοινής συμφωνίας.
Επόμενος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του Ηλία Προβατίδη θα είναι ο Πιερικός.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε ευτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.
Παράλληλα, δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση όσον αφορά στο θέμα του Αντάντο, πάντως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι ο Αφρικανός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κατερινιώτες.
Τέλος, όπως ανέφερε πρώτο το katerinisport, και παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από τον Γιώργο Χατζάρα, οι διοικούντες εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών, με δεσπόζουσα αυτή ενός ξένου φορ.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΦΙΛΙΚΗ "ΕΦΤΑΡΑ" ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ.

Με επτά γκολ (7-1) φιλοδώρησε την ΑΕ Καρίτσας η ΑΕ Ποντίων σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ζωής. Με τους Ποντίους αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το "συγκρότημα" του Γιώργου Καμπερίδη ήταν ο Κυρτέγος που σημείωσε τρία από τα επτά τέρματα.


Τα γκολ:

Στο 10’ ο Κωτούλης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 15’ ο Κυρτέγος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 21’ ο Σ. Παπαδόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-1.

Στο 27’ ο Δ. Μιχαηλίδης Δ. σουτάροντας μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο 57’ ο Κυρτέγος μετά από σέντρα με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1.

Στο 65’ ο Σ. Παπαδόπουλος Σίμος κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Διαμάντης που έκανε το 5-1.

Στο 72’ ο Σ. Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 6-1.

Στο 78’ ο Γούλας τροφοδότησε τον Κυρτέγο κι αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. Ποντίων: Παπατουλίκας (46’ Λαζαρίδης), Γούτσιος, Πανανός, Φωτιάς, Κούρτογλου, Δ. Μιχαηλίδης Γούλας, Μωϋσίδης (61’ Τσιτλακίδης), Σ. Παπαδόπουλος, Κυρτέγος, Βεϊδαμενίδης (62’ Διαμάντης).


Α.Ε. Καρίτσας: Πατρής, Χαρέλας, Σαμαράς, Σ. Τόκας, Παρλάντζας, Ζιούρκας, Τσιλιμίγκας, Γ. Τόκας, Κωτούλης, Μητράκας, Πιτσιάβας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Βογιατζής, Γ. Πιτσιάβας, Α. Παπακώστας, Γκολέμας και Γ. Πιτσιάβας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΚΟΠΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΣΕΣ.

Ο Κώστας Φακοπουλίδης με τον Θανάση Κοντσέ στην ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου


Προέρχονται από τη θυγατρική «Κατερίνη 2008»


Από την ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008, τη θυγατρική ομάδα και «φυτώριο» του Πιερικού Αρχελάου προέρχονται οι 15χρονοι καλαθοσφαιριστές Κώστας Φακοπουλίδης και Θανάσης Κοντσές, που πρόσφατα εντάχθηκαν στην ανδρική του ομάδα.

Και οι δύο δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Α2 και μάλιστα συμμετείχαν και στο πρόσφατο φιλικό παιγνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Οι «εσωτερικές» αυτές μεταγραφές, όχι μόνο δηλώνουν τις προθέσεις της διοίκησης του Πιερικού Αρχελάου για την αξιοποίηση του ντόπιου δυναμικού της, αλλά κάνουν και πράξη την πάγια γραμμή του συλλόγου για την προώθηση αθλητών που προέρχονται από τα σπλάχνα του.


Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΠΗΡΕ ΝΑΪΝΤΟ!

Νέα μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, την τελευταία μέρα των μεταγραφών Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΙΝΤΟΣ υπέγραψε για ένα χρόνο συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ντυθεί στα κίτρινα. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΙΝΤΟΣ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΡΗ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παμπελοπονησιακό στάαδιο και στο Κύπελλο Ουέφα κόντρα στην Ρόμα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΙΝΤΟΣ

ΘΕΣΗ : ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 24/12/1979

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ : ΝΕΟΙ ΑΡΗ - ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΜΑΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ : 31


πηγή: aepontion.gr

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΠΑΙΔΙΚΟ (γεν΄96-΄ 97)-ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00-20:30μμ.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(γεν΄98-΄99)-ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:30-19:30μμ.
ΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεν ΄00-΄01)- ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-18:00-19:30μμ, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-11:30πμ.
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(γεν΄02-΄03)- ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 18:00-19:30μμ, ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30-12:00 πμ.

Συγκέντρωση όλων των τμημάτων την Τετάρτη 1/9/2010 και ώρα 18:00μμ.στα βοηθητικά γήπεδα του Πιερικού.
΄Εναρξη προπονήσεων την Πέμπτη 2/9/2010 στις 18:00μμ τα τμήματα ΤΖΟΥΝΙΟΡ+ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ την Παρασκευή 3/9/2010 στις 17:30μμ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ.

Τη φανέλα της ΑΕΚ Άργους αναμένεται να φορά τη νέα περίοδο ο Αλέξης Ράπτης. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με την πελοποννησιακή ομάδα και το "φλερτ" αναμένεται να γίνει γάμος την Τετάρτη καθώς τότε υπολογίζεται να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ Άργους στην Α2 κατηγορία. Οι Πελοποννήσιοι τερμάτισαν 6οι στο περυσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όμως η αδυναμία ομάδων της Α2 να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ανοίξει το δρόμο για τον προβιβασμό της ΑΕΚ.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, βλέποντας ότι η ομάδα αναμένεται να ανεβεί κατηγορία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ράπτη και κατέθεσαν δελεαστική πρόταση στον πρώην παίκτη του Πιερικού Αρχελάου. Για τον Αλέξη Ράπτη υπήρξε ενδιαφέρον από τέσσερις ομάδες Β' Εθνικής, οι δυο εκ των οποίων μάλιστα του έκαναν πρόταση, όμως επιθυμία του παίκτη ήταν να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία, δίνοντας προτεραιότητα βέβαια στον Πιερικό Αρχέλαο. Το "ναυάγιο" όμως της παραμονής του στην Κατερίνη καθώς και το ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ Άργους προς το πρόσωπο του έμπειρου άσου τον οδήγησαν στο κατώφλι της...πόρτας του αργίτικου συλλόγου.
Το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1-2.

Φιλική νίκη με 2-1 επί του Αιγινιακού πανηγύρισαν οι Νέοι του Πιερικού σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αιγινίου. Οι "μελανόλευκοι" ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, εκμεταλλευόμενοι όμως και την κούραση του Αιγινιακού, ο οποίος το Σαββάτο είχε παίξει φιλικό με τον Πιερικό Αρωνά.
Στο 10' ο Ντόσης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Νέους του Πιερικού εκμεταλλευόμενος λάθος της αιγινιώτικης άμυνας. Στο 48' ο Αιγινιακός με σουτ του Ορφανού έφτασε στην ισοφάριση όμως οι Νέοι του Πιερικού στο 78' ύστερα από σέντρα του Δερμίση και κεφαλιά του Ντόση έκαναν το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαραλαμπίδης με βοηθούς τους Ζάχο και Φιρινίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός: Καραγιώργος, Αργυρόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Τσολακίδης, Καρανίκας, Μαλάκης, Ριζόπουλος, Κοσμίδης, Φουλίδης, Γκούντας, Τόκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μοσχίδης, Κουμαντέρης Ευάγγ., Ορφανός, Καπετάνος, Φιρινίδης.

Νέοι Πιερικού: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης Γ., Λαγδάρης, Ζανέτας, Δολμίδης, Νούλας, Παπατόλιος, Παναγιωτίδης Α., Τσιώμης Β., Ντόσης, Δερμίσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσιανάκας, Πάτσιος, Ατανάσοφ, Σκούρτι, Τσιμόπουλος, Τσικαδέρης, Τζιούτζιος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 3-1.

Την πρώτη ήττα στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας γνώρισε χθες ο Βατανιακός, στον Πλαταμώνα από την τοπική Ακαδημία με 3-1 τέρματα.
Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη προηγήθηκε στο σκόρ με τον Ποτουρίδη (10), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πλασέ του Ταφραλή(31).
Στο 54 ο Η.Δασκαλόπουλος με μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Ακαδημία και στο 89ο Ταρασιάδης με πέναλτι πέτυχε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νικολαϊδης, Αθανασίου, Συνανίδης, Κουντούρης, Η. Δασκαλόπουλος, Οικονόμου, Ταρασιάδης, Μακράκης, Καλαμπάκας, Σ. Δασκαλόπουλος, Τζόβας (Επαιξαν και οι): Ταφραλής, Ε. Τζόβας.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελαρίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Μίγκος, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Πέτρου, Γιαπιτζής, Ποτουρίδης, Τσικαδέρης, Βασιουρής, Δημόπουλος. (Επαιξαν και οι): Μπέης, Γ. Τσιώμης, Αγγελάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης.

πηγή: periferiako.com
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΜΙΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2.

Συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις ο Εθνικός Κατερίνης σημείωσε φιλική νίκη επί της ομάδας της Αλεξάνδρειας χθες το απόγευμα στο δημοτικό Ι.Καλιανίδης με 3-2 τέρματα.
Στο 31 ο Γασπαράτος άνοιξε το σκορ 0-1,στο 37 ο Τζιάμας με Κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44 ο Θεοδοσιάδης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τάσσιος και στο 55 ο Κλιάνης με κοντινό σουτ γύρισε το ματς 2-1.
Στο 66 ο Παυλίδης με δυνατό σουτ έγραψε το 3-1 και ο Συμπεθέρης στο 75 με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις:
Εθνικός Κατερίνης: Σαρπότας, Μαγκλάρας, Τάσσιος, Γκουνταμάνης, Ελλησιάδης, Παπαγιανούλης, Κατσαμάγκας, Τζιάμας, Θεοδοσιάδης, Μετενίδης, Κλιάνης (Επαιξαν και οι): Συρανίδης, Παυλίδης, Ζαπουνίδης, Παπακωνσταντίνου, Καλιανίδης, Θωμαίδης, Ελευθεριάδης.

Αλεξάνδρεια: Κοσκινάς, Πέικος, Παπαδόπουλος, Συμπεθέρης, Μαντζώλης, Μυλωνάς, Τσέος, Τοπαλίδης, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Μπενίσκος (Επαιξαν και οι): Κωτέλλης, Μπάλλιος, Νικολαϊδης, Οικονομόπουλος, Ψαράς, Ιτούδης, Γιδάρης.

πηγή: periferiako.com
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Δημήτρης Δερμίσης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ 5-1.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο ο Αιγινιακός συνέτριψε με 5-1 το Σαββάτο στο γήπεδο του Αιγινίου τον Πιερικό Αρωνά σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι Αιγινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 35' με κεφαλιά του Φουλίδη και έκανα το 2-0 στο 51' με κοντινό σουτ του Μαλάκη. Ο Πιερικός Αρωνά αντέδρασε στο 55' και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρμάζη μείωσε σε 2-1. Ο Φιρινίδης στο 58' με σουτ έκανε το 3-1 και στο 68΄ ο Μαλάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 79' ο Κοσμίδης με δυνατό σουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός: Μοσχίδης, Αργυρόπουλος Δ (46΄ Κουμαντέρης), Καρανίκας (46 Καπετάνιος), Τσολακίδης, Φάκας (46 Αργυρόπουλος Απ.), Πασχαλίδης, Κοσμίδης, Ριζόπουλος (46 Κλέντι), Φουλίδης (46 Μαλάκης), Φιρινίδης, Μπαγλαρίδης (15 λ.τ. Τόκας).

Πιερικός Αρωνά: Παραστατίδης, Γιαγκόζογλου Π. (40' Καμάκας), Βαρμάζης Στ, Θεοδωρίδης, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος Π. (70' Παπαδόπουλος Ι.), Χαλιανδρός, Τσεντίδης Ιορ. (77' Τόσκας), Νατσιόπουλος, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 0-3.

Φιλική νίκη στο Νέο Κεραμίδη επί του τοπικού Εθνικού πέτυχε η ΑΕ Καρίτσας. Οι Καριτσιώτες ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο β' μέρος άνοιξαν το σκορ στο 50' με τον Βογιατζή, ύστερα από γύρισμα του Μητράκα, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 57' με γκολ του Α. Πιτσιάβα πάλι από γύρισμα του Μητράκα ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 77' ο Βογιατζής ύστερα από όμορφο συνδυασμό των Μητράκα και Ζιούρκου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Δασκαλόπουλος (30’ Τσαουσίδης, 60’ Μιχαηλίδης), Παγωνίδης, Ζόβλικα, Ζατζηευσταθίου, Κεσόπουλος. Κωστόπουλος Π., Κωστόπουλος Σ., Κωστόπουλος Π., Βούρας (46’ Κατσίκης), Παμπουκίδης (46’ Τίλης), Σιαματέλος.
Α.Ε. Καρίτσας: Πατρής, Παπακώστας Αθ., Παρλάντζας (46’ Παπαστεργίου), Χαρέλας (46’ Μητράκας), Τόκας Αστ. (46’ Κωτούλης), Πιτσιάβας Γ. (Τόκας Γ.), Πιτσιάβας Γ. (Δαλαμήτρας), Γκολέμας (Σαμαράς), Βογιατζής, Τσιλιμίγκας, Ζιούρκος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 1-1.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και ΑΕ Περίστασης σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας. Στο 25' ο Μπουργιάς με σουτ έκανε το 1-0 για τον νεοφώτιστο στην Α' κατηγορία Αχιλλέα ενώ στο 36 η ΑΕ Περίστασης, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Σιδηρόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Τσαουσίδης Ν., Κουϊμτζίδης, Τατόλας, Σιγαρτζίδης, Λάντι, Μπουργιάς, Λιμπανοβνός, Καρυπίδης Αρ., Μπάκας, Γιαζιτζόγλου, Μπαγγέας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χαραλαμπίδης, Γεμενετζίδης Μ., Τσαπράνης, Σεμερτζίδης, Παναγιωτίδης.

Α.Ε. Περίστασης: Μπεκιαρόπουλος (46’ Παπακήπης), Αυτζόγλου, Κουσουρής Π., Χατζηλένικος, Αντωνιάδης (46’ Χελιδονόπουλος), Πέτρο, Γεροντίδης, Κουσουρής Σ., Γελαδάρης, Δήμος, Σιδηρόπουλος.

29.8.10

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0.

Κάτι από τον Πιερικό του...Τόμας Κοστ θύμισε (και) σήμερα η ομάδα της Κατερίνης η οποία γνώρισε την ήττα στη Βέροια από την ομώνυμη ομάδα με 0-2 στο τελευταίο φιλικό των "μελανολεύκων" πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων, σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί "μαγική εικόνα". Οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα, ειδικά στο πρώτο τριαντάλεπτο ήταν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων του και κατά διαστήματα έθελξαν με την απόδοσή του, αναγκάζοντας μάλιστα να τους χειροκροτήσουν όχι μόνο οι Κατερινιώτες φίλαθλοι αλλά και φίλαθλοι των γηπεδούχων. Έλειψε όμως η ουσία, δηλαδή το γκολ, όπως άλλωστε συνέβη και στα προηγούμενα φιλικά (όπως συνέβαινε και κατά τη θητεία του Γερμανού προπονητή στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2007-08). Ο Πιερικός και σήμερα είχε καλή ανάπτυξη αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Στον αντίποδα, Βέροια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 29' από στημένη φάση με τον Μπλαζέφσκι, στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία της μέχρι τότε. Μετά το τέρμα της Βέροιας, το παιχνίδι ισορρόπησε με τους Κατερινιώτες πάντως να συνεχίζουν να έχουν ελαφρά υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Γιώργος Χατζάρας χρησιμοποίησε κι άλλους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα σταδιακά η ομάδα να χάσει τη συνοχή της. Η Βέροια, όπως και στο φιλικό της Κατερίνης ανέβασε την απόδοσή της και μάλιστα στο 87' σημείωσε με τον Καλτσά το 2-0.
Με τον Πιερικό έπαιξε για ένα ημίχρονο ο νεοαποκτηθείς Λόπεζ που ικανοποίησε εκ νέου, ενώ στο τελευταίο τέταρτο αγωνίστηκε και ο Αντάντο που πιθανότατα θα αποκτηθεί, σαν αμυντικός μέσος.
Οι Βεροιώτες πάντως αγωνίστηκαν αρκετά σκληρά και σίγουρα αν το παιχνίδι δεν ήταν φιλικό θα είχαν...εισπράξει ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες.

Το "φιλμ" του αγώνα:

17΄ Μακρινό σουτ του Χατζή, δεν προβλημάτισε τον Καντιμοίρη που μπλόκαρε τη μπάλα.
22' Σε αντεπίθεση του Πιερικού, ύστερα από σέντρα του Μήτρου από αριστερά, ο Μιλόσκοβιτς στόπαρε όμορφα τη μπάλα αλλά το σουτ του από το ύψος του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.
24' Σουτ του Χατζή λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
25' Μακρινό σουτ του Γουσούλη, μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.
27' Ο Σαϊτιώτης νικιέται κατά κράτος στο "σπριντ" από τον Πουρτουλίδη και εν συνεχεία...σταματάει το παιχνίδι πιάνοντας τη μπάλα με τα χέρια, ισχυριζόμενος ότι του έγινε φάουλ. Ο διαιτητής φυσικά έδωσε φάουλ υπέρ του Πιερικού τιμωρώντας αυτή την κίνηση...αλάνας του έμπειρου φορ.
28' Κεφαλιά Σαϊτιώτη, η μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Πιερικού.
28' Γέμισμα του Πέντα από δεξιά, άφησε έξυπνα ο Γκουγκουλιάς για τον επερχόμενο Μήτρου, αλλά αυτός άργησε.
29' ΓΚΟΛ! 1-0: Απευθείας φάουλ του Μπλαζέφσκι από πολύ μακριά, η μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού καθώς η πορεία της αιφνιδίασε τον Γουμάγια.

Β' ΜΕΡΟΣ
48' Κίτρινη κάρτα στον Λόπεζ.
67' Σουτ του Μπλαζέφσκι, δυνατό, από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Καρακούτση.
84' Καλή κίνηση και σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
86' ΓΚΟΛ! 2-0: Ατομική ενέργεια του Μπαρκάν ο οποίος "σόλαρε" στη γραμμή του κόρνερ από αριστερά και έδωσε "έτοιμο" γκολ στον Καλτσά ο οποίος δε δυσκολεύτηκε εξ επαφής να κάνει το 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Σαμαράς, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μπαζέφσκι, Σάντσεζ, Σαϊτιώτης. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Κοτταρίδης, Καλτσάς, Αμαραντίδης, Βέργος, Λαναρής, Πέρεζ (υπό δοκιμήν), Μπαρκάν, Παυλίδης, Παυλίδης, Καπίας, Καλογέρης.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας (46' Καρακούτσης), Γουσούλης (65' Γ. Λαζαρίδης), Κοντέων (82' Νίκου), Τασίδης (82' Τόσκας), Παπαγεωργίου (85' Συμεωνίδης), Μιλόσκοβιτς (46' Σεχολάρι 73' Αντάντο), Μήτρου (75' Γκόνι), Πουρτουλίδης (46' Σάντσεζ), Πέντα (85' Καραγκούνης), Χατζής (85' Κ. Λαζαρίδης), Γκουγκουλιάς (65' Κωνσταντινίδης).

Στον πάγκο: Μητσέας, Τσιντώτας, Παυλίδης.

Εκτός αποστολής: Γιαζιτζόγλου, Πουλάκος, Δήμου.
  • Στις κερκίδες ήταν και ο Γιάννης Ντούμος με τον Βαγγέλη Λαγδάρη, όπως και περίπου 30 φίλαθλοι του Πιερικού, μεταξύ αυτών και μέλη του ΣΟΠ-Θύρα 5. Στην ανάπαυλα οι περισσότεροι έκατσαν στη θύρα φιλοξενουμένων και ήταν πιο εκδηλωτικοί.
  • Στο 37' ο Γιώργος Χατζάρας ζήτησε από τον Πέντα να ηρεμήσει, καθώς ο βιρτουόζος μέσος είχε εκνευριστεί με το σκληρό παιχνίδι του Τσιάτσιου, ο οποίος ουκ ολίγες φορές τον "ξάπλωσε" στο χορτάρι. Ακολούθως ο Χατζάρας έκανε δριμύες παρατηρήσεις και στον Τσιάτσιο! Πριν λίγα λεπτά είχαν οξυνθεί τα πνεύματα στο χώρο του κέντρου με πρωταγωνιστές πάλι τους Πέντα και Τσιάτσιο. Καταλαβαίνει κανείς σε τι σημείο έφτασε ο Πέντα για να "εκραγεί".

ΑΡΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 83-47-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΛΑΝΗ.

Δημ. Γαλάνης: «Ήταν πολύ τιμητικό να παίξουμε με μια τόσο ιστορική ομάδα»

Στη Θεσσαλονίκη με τον ιστορικό Άρη, τον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, έγινε το πρώτο φιλικό παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου. Μετά από πολλά χρόνια ο Πιερικός Αρχέλαος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, όπως «μεγάλοι» θα είναι από δω και πέρα και οι αντίπαλοί του.

Η κατερινιώτικη ομάδα αγωνίσθηκε και με δύο νέους ακόμη παίκτες, τους 15χρονους συμπολίτες μας Θανάση Κοντσέ και Κώστα Φακοπουλίδη, καλαθοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αυτό αποτελεί δείγμα της πάγιας γραμμής του Πιερικού Αρχελάου για την προώθηση αθλητών που προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Όσο για τον αγώνα, τηρουμένων των αναλογιών, το πρώτο δείγμα γραφής ήταν θετικό, αφού και οι μέρες προετοιμασίας μέχρι τώρα ήταν λίγες, και η ομάδα δεν ήταν πλήρως στελεχωμένη.

Η διακύμανση του σκορ στα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 17-10, 42-16, 65-38, 83-47.

Μετά το φιλικό παιγνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:

«Πρώτα από όλα ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Άρη Θεσσαλονίκης για την πρόσκληση. Ήταν πολύ τιμητικό να παίξουμε με μια τόσο ιστορική ομάδα και σίγουρα εμείς μόνο οφέλη αποκομίσαμε από αυτή την αγωνιστική εμπειρία. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται από Δευτέρα και ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προπόνηση και στους πιο δυνατούς ρυθμούς».


Δελτίο τύπου από το Γραφείο τύπου του Πιερικού Αρχελάου.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 1-3

Φιλική ήττα με 1-3 από τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας γνώρισε η ΑΕ Ποντίων στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της, κόντρα στον Παναιγιάλειο για το κύπελλο, την ερχόμενη Κυριακή. Οι παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη παρότι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο του Α' ΔΑΚ Κατερίνης, υποκύπτωντας στην εκτελεστική δεινότητα των φιλοξενουμένων που σημείωσαν τρία γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες.


Το "φιλμ" του αγώνα:

7' ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Δούμας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερίδη από αριστερά έκανε το 0-1.

9' ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Καλιαμπάκας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για τον Μ. Αλέξανδρο.

12' Ο Διαμάντης με προσωπική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Βοζίκη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της ΑΕ Ποντίων.

32' Μετά από σέντρα του Λιόλιου, ο Διαμάντης με σουτ μπροστά από το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

39' ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Κύριο-Ζάγκοφ ανέβασε τη δείκτη του σκορ στο 0-3.

56' Ο Τροΐρης τροφοδότησε τον Βελώνη, αυτός με πλασέ βρηκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε νέο πλασέ του έμπειρου επιθετικού.

83' ΓΚΟΛ: 1-3: Ο Κυρτέγος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ : ΙΤΣΙΟΣ (73΄ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ), ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗΣ (ΤΡΟΪΡΗΣ), ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ (46΄ΣΑΒΒΙΔΗΣ),(80΄ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.) ΛΙΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ (73΄ ΓΟΥΛΑΣ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Μ. (20ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΟΦΤΣΕΦ). ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΚΥΡΤΕΓΟΣ), ΒΕΛΩΝΗΣ (80΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ (ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΑΚΛΕΙΑΣ : ΒΟΖΙΚΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΜΥΡΛΑΣ, ΜΑΡΙΑΓΚΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΛΥΠΙΤΚΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ,ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΥΡΙΟ-ΖΑΓΚΟΦ

ΑΡΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 83-47.

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που ήταν ο πρώτος για την κατερινιώτικη ομάδα και διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο, κεκλεισμένων των θυρών, ΑΡΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 83-47.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-10, 42-16, 65-38, 83-47

28.8.10

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2010-2011.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ 2010-2011


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όπου στις παρακάτω φάσεις 1η και 2η υπάρχει ζεύγος με ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, τότε γηπεδούχος, ανεξαρτήτως της κλήρωσης, θα είναι η ομάδα της κατώτερης κατηγορίας.

1η φάση
---------------------------------------------
1η αγωνιστική (Τετάρτη 15/09/2010)

1. ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
2. ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΓΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
3. ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4. ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
5. ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
6. ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
7. ΜΕΝΤ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
8. ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
9. ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
10. ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
11. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
12. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
13. ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000
14. ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
15. ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ
16. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

---------------------------------------------
2η αγωνιστική (Κυριακή 19/09/2010)

17. ΝΙΚΗΤΗΣ 12 - ΝΙΚΗΤΗΣ 8
18. ΝΙΚΗΤΗΣ 15 - ΝΙΚΗΤΗΣ 4
19. ΝΙΚΗΤΗΣ 16 - ΝΙΚΗΤΗΣ 5
20. ΝΙΚΗΤΗΣ 10 - ΝΙΚΗΤΗΣ 1
21. ΝΙΚΗΤΗΣ 14 - ΝΙΚΗΤΗΣ 13
22. ΝΙΚΗΤΗΣ 3 - ΝΙΚΗΤΗΣ 2
23. ΝΙΚΗΤΗΣ 11 - ΝΙΚΗΤΗΣ 7
24. ΝΙΚΗΤΗΣ 6 - ΝΙΚΗΤΗΣ 9

---------------------------------------------
2η Φάση

1η αγωνιστική (Τετάρτη 22/09/2010)

25. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 20 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 17
26. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 24 - ΑΣ ΑΡΗΣ
27. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 18 - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
28. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 19 - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
29. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 21 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 22
30. ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
31. ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 23
32. ΑΕΚ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

---------------------------------------------
2η αγωνιστική (Σαββάτο 25/09/2010)

33. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 26 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 32
34. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 28 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 25
35. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 29 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 27
36. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 30 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 31

---------------------------------------------
3η αγωνιστική (Κυριακή 03/10/2010)

37. ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 34 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 36
3.8 ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 35 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ 33

------------------------------------
3η ΦΑΣΗ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (...)

------------------------------------
4η ΦΑΣΗ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Α (...)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ Β (...)

------------------------------------
5η ΦΑΣΗ

ΤΕΛΙΚΟΣ (...)

Accuweather Forecast